Форум Воютичів

Теми для публікацій та розмов


Спиртзавод с. Воютичі
16 травня 2009 (Житель)

Церква та релігія
3 грудня 2008 (гость)

Цикаво знати
3 грудня 2008 (Житель)

Костел св. Катерини
22 жовтня 2008 ³ (житель)

Політика і влада
22 жовтня 2008 (житель)

Дивитись всі теми села

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 62.176.15.2 Тема: Спиртзавод с. Воютичі

Государственному предприятию «Воютицкий спиртзавод», что в Самбирском районе Львовской области, Министерство аграрной политики Украины присудило первое место в дегустационном конкурсе и наградило его «Золотой медалью». Такого высокого отличия предприятие удостаивается второй год подряд.

На всеукраинский дегустационный конкурс предприятие представило два вида спирта – «Экстра» и «Люкс». Из одиннадцати спиртзаводов Львовской области сегодня работают только четыре. Среди них и Воютицкий, который по качеству и объемам производства среди лидеров и загружен, как рассказал корреспонденту ЗИК директор Богдан Колодий, на сто процентов.

Продукция завода имеет спрос. 90 процентов произведенного спирта в ликероводочном производстве использует известная торговая марка «Хортица». Налажено снабжение спирта в Болгарию. Для ознакомления взяли образцы спирта чехи и австрийцы. Хочет возобновить контракт и Азербайджан. Средняя зарплата на предприятии одна из самых высоких в Самбирском районе –1700 гривен.

16 травня 2009

Ip: 62.176.15.3 Тема: Спиртзавод с. Воютичі
За дев’ять місяців Державне підприємство 'Воютицький спиртозавод', що в Самбірському районі, збільшило обсяг випуску товарної продукції до рівня минулого року на 30,7%. Середня зарплата на підприємстві за цей період становить 1393 гривні, а в районі вона не перевищує 800 гривень. Про це сьогодні, 23 жовтня, повідомив кореспондент ЗІКу.

Зростання обсягу виробництва концентрату квасного сусла, яке повністю використовує відома перша приватна львівська броварня, на заводі склав 158,2%.

Як сказав кореспонденту ЗІКу заступник генерального директора Львівського державного об’єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості Микола Гапченко, дегустаційна комісія воютицькому спирту присудила 9,74 бала із 10 можливих. Серед 82 споріднених підприємств, які є в системі концерну 'Укрспирт', ДП 'Воютицький спиртозавод' за загальними виробничими показниками, які були підбиті до Дня працівників харчової промисловості (21 жовтня), присуджено третє місце.

Відома в Україні та в світі торгова марка 'Хортиця' також у своєму виробництві широко використовує спирт воютицького заводу.


22 жовтня 2008

Ip: 62.176.15.3 Тема: Спиртзавод с. Воютичі

Державному підприємству 'Воютицький спиртозавод', що в Самбірському районі Львівської області, Міністерство аграрної політики України присудило перше місце в дегустаційному конкурсі й нагородило його 'Золотою медаллю'. Такої високої відзнаки підприємство удостоюється другий рік поспіль.

На всеукраїнський дегустаційний конкурс підприємство представило два види спирту – 'Екстра' та 'Люкс'. Із одинадцяти спиртозаводів Львівської області сьогодні працюють лише чотири. Серед них і Воютицький, який за якістю та обсягами виробництва серед лідерів і завантажений, як сказав кореспондентові ЗІКу директор Богдан Колодій, на сто відсотків.

Продукція заводу має попит. 90 відсотків виробленого спирту в лікеро-горілчаному виробництві використовує відома торгова марка 'Хортиця'. Налагоджено постачання спирту в Болгарію. Для ознайомлення взяли взірці спирту чехи та австрійці. Хоче відновити контракт і Азербайджан. Середня зарплата на підприємстві одна з найвищих у Самбірському районі –1700 гривень.

22 жовтня 2008

Ip: 62.176.15.3 Тема: Спиртзавод с. Воютичі

Державне підприємство «Воютицький спиртовий завод»

Директор – Колодій Богдан Петрович
Поштова адреса: вул. Заводська, 1, с. Воютичі, Самбірський р-н, Львівська обл., Україна, 81453
Тел.: <38 (03236) 4-13-46, 4-13-44, 4-13-21, 4-13-72, 4-13-42, 4-13-17
Факс: <38 (03236) 4-13-46, 4-13-39
Основні напрями діяльності: виробництво спирту етилового ректифікованого із зерна: «Вища очистка», «Екстра», «Люкс», «Пшенична сльоза»; виробництво спирту з меляси «Вища очистка»; виробництво концентрату квасного сусла, ячмінно-солодового екстракту, надання послуг відповідно до статутної діяльності.
Пропозиції до співробітництва: експорт спирту етилового ректифікованого, концентрату квасного сусла.

22 жовтня 2008

Ip: 62.176.15.3 Тема: Спиртзавод с. Воютичі
 
Державне підприємство «Воютицький спіртовий завод» засновано ще в 1912 році. У той час завод випускав 100-150 дав спирту-сирцю в добу. У 1955-м-коді тут почали виробляти спирт з меляси. У 1981-м-коді після реконструкції завод знов приступив до виробництва спирту із зерна.


Сьогодні на підприємстві реконструйовано дрожжебродільноє відділення, побудований новий механізований склад на 3600 тонн зерна, нове відділення переробки зерна і відділення солодового типа «пересувна грядка». Крім того, введений в дійстві новий цех по виробництву концентрату квасного сусла, ячмінно-солодового екстракту, вироблена заміна бродильних апаратів, встановлений новий брагоректіфікационний апарат продуктивністю 200 дав спирту в добу, побудовані склади готової продукції і матеріалів.

18 жовтня 2008

³
Житель
Тема: Спиртзавод с. Воютичі
Нещодавно Львівське обласне державне об’єднання спиртової та горілчаної промисловості організувало дегустацію продукції на ДП «Воютицький спиртовий завод». Це підприємство отримало два сертифікати на управління якістю, видані органом з сертифікації системи якості ТзОВ «Міжгалузевий центр якості «Прирост». Цим документом посвідчується, що система управління виробництва спирту етилового ректифікованого, концентрату квасного сусла та ячмінно-солодового екстракту, які виготовляє спиртзавод, відповідає вимогам відповідних стандартів. Про це повідомив власкор Західної інформаційної корпорації у Самбірському районі.

За цими сертифікатами завод має належні можливості для реалізації торгівлі як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Такої сертифікації не мають більш як половина із 11 спиртових підприємств Львівщини.

17 жовтня 2008

Ip: 62.176.15.3 Тема: Спиртзавод с. Воютичі

О предприятиях с. Воютичи 
Государственное предприятие «Воютичский спиртовый завод» основано еще в 1912 году. В то время завод выпускал 100-150 дал спирта-сырца в сутки. В 1955-м здесь начали производить спирт из мелассы. В 1981-м после реконструкции завод вновь приступил к производству спирта из зерна.

Сегодня на предприятии реконструировано дрожжебродильное отделение, построен новый механизированный склад на 3600 тонн зерна, новое отделение переработки зерна и отделение солодового типа «передвижная грядка». Кроме того, введен в действе новый цех по производству концентрата квасного сусла, ячменно-солодового экстракта, произведена замена бродильных аппаратов, установлен новый брагоректификационный аппарат производительностью 200 дал спирта в сутки, построены склады готовой продукции и материалов.

15 жовтня 2008


1


  Закрити  
  Закрити